Αναζήτηση

Αποστολές και Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το δέμα θα σας παραδοθεί στα στοιχεία που μας έχετε δώσει σε 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και αργιών. Παρακαλούμε να γράφετε το σταθερό τηλέφωνο και το κινητό στο δελτίο παραγγελίας.

 

Ελλάδα:

Οι αποστολές γίνονται με την SPEEDEX COURIER.

Το κόστος  μεταφορικών ειναι 3,00€ .Για αγορές  πάνω των 50€  (με χρεωστική, πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση) είναι δωρεάν. Κοστος  αντικαταβολής  3,00€.

 

Κύπρος:

Τα έξοδα αποστολής είναι 9 ευρώ.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εφόσον λειτουργήσουν όλα ομαλά, είναι 3-7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

Τρόποι πληρωμής: α) Χρεωστική κάρτα β) Πιστωτική (AlphaBankPayments)

Αλλαγές: Τους χρόνους που έχουμε για Ελλάδα και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Υπαναχώρηση: Ότι ισχύει και για Ελλάδα.

 

Εξωτερικό:

Τα έξοδα αποστολής είναι 15 ευρώ για το εξωτερικό.

 

Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας ( ή της courier) ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά μέσω  AlphaBank Payments ή τραπεζική κατάθεση.

 

Επιστροφές Προϊόντων και Αλλαγές

Εάν δεν είσαστε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, προχωρήστε στη διαδικασία αλλαγής / επιστροφής του προϊόντος.

Οι επιστροφές πρέπει να γίνουν μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή του.

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται καινούρια, αχρησιμοποίητα, άθικτα με όλα τα καρτελάκια barcode επισυναπτόμενα πάνω τους.

Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα, λερωμένα ή και ελαφρώς φορεμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής αλλά και αποστολής τους προς εμάς.

Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Όλες οι αλλαγές είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Στέλνετε e-mail στην διεύθυνση [email protected] με το οποίο δηλώνετε ότι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή είδους. Στο μήνυμα σας αυτό θα πρέπει επίσης να αναγράφετε το όνομα σας, τον αριθμό και την ημερομηνία του Παραστατικού Πώλησης (Απόδειξη Λιανικής ) του είδους που είχατε αγοράσει, τον κωδικό του εμπορεύματος που αγοράσατε και θέλετε να επιστρέψετε καθώς και το χρώμα και μέγεθος. Έπειτα να μας αναφέρετε το νέο είδος που θέλετε να αντικαταστήσουμε με χρώμα και μέγεθος, ώστε να κάνουμε την κράτηση του προιόντος.

Μας στέλνετε πίσω το προιόν ΜΟΝΟ με Speedex Courier (καλέστε στο 8011100011) με χρέωση παραλήπτη (δική μας δηλαδή), συμπληρώνοντας στο όνομα παραλήπτη τα στοιχεία μας: ΔΕΛΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΙΚΕ, Περιβόλια Χανίων Κρήτης, ΤΚ 73100, 2821002991.

Εσείς χρεώνεστε την διαφορά των προϊόντων εάν υπάρχει, συν 3 ευρώ έξοδα αντικαταβολής σε αυτή τη περίπτωση.

Η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε μεταφορικά 5 ευρώ

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης.

Στέλνετε e-mail στην διεύθυνση [email protected]  με το οποίο δηλώνετε την υπαναχώρησή σας, Στο μήνυμα σας αυτό θα πρέπει επίσης να αναγράφετε το όνομα σας, τον κωδικό του εμπορεύματος που αγοράσατε, το νούμερο με την ημερομηνία του Παραστατικού Πώλησης (Απόδειξη Λιανικής ) που το είχατε αγοράσει, τον τρόπο πληρωμής που το είχατε πληρώσει, τον αριθμό IBAN του λογαριασμού τραπέζης σας σε ποια τράπεζα ανήκει και το όνομα του δικαιούχου, ως και το τηλέφωνο σας για τυχόν επικοινωνία .          

Συμπληρώνετε στο όνομα παραλήπτη τα στοιχεία μας: ΔΕΛΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΙΚΕ , Περιβόλια Χανίων Κρήτης,Θέση Ζαφειριανα ΤΚ 73100, 2821002991. Τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων ειδών υπαναχώρησης βαρύνουν τον πελάτη, δηλαδή εσάς και για αυτό θα πρέπει να τα έχετε προπληρώσει στην υπηρεσία courier.        

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείτε μετά τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο και ενημερώνεστε για αυτή με σχετικό email, και εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος σας από εμάς, προχωράμε στην κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Την επιστροφή την κάνετε ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την SPEEDEX COURIER (καλέστε στο 8011100011).

ΔΕΝ γίνονται δεκτές αποστολές με απλό ταχυδρομείο ή με οποιαδήποτε άλλη Courier

Επιστρέφεται από εμάς η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα αντικαταβολής.

Για όσα προϊόντα υπάρχει έκπτωση δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.

 

Exclusive service!

Τηλεφωνικές παραγγελίες 2821002991-2821002992

Εξυπηρέτηση πελατών: Δευτ.- Παρ. 09:30 – 17:00

Email: [email protected]

* Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση

Φίλτρα
Sort
display